pust och stön!

Igår så bestämde jag och emelie att vi skulle ut och springa idag, och jag kan säga att när jag vakna imorse så ångrade jag mig lite. Men! jag kom precis hem från emelie och vi har faktiskt sprungit en runda. Det gick skapligt segt för oss båda men vi lyckades ta oss runt. Ikväll ska jag ta det lugnt och kanske kolla film med Maria och Emelie, men får se hur det blir med den saken.


Yey! för (typ) andra gången det här året fick dom här skorna följa med ut.
Jag är otroligt stolt över mig själv...

att ha kul kan vara kul det

Jag har blivet Wordfued-beroende precis som alla andra. suck.
 


om det är torsdag idag så är det fredag imorgon!

Har precis städat klart huset! Wohoo!
Känns som att jag borde få någon slags medalj för det jag gjort, typ en sådan där man får i mulle meck för att man klarat av att köra uppför en backe.

Snart kommer Emelie hit och hon ska försöka fylla i med färg i mitt hår där det saknas lite... Efter det ska vi in och besöka Stefanie! Tur det, för här hemma vill jag inte sitta och damma igen. 

Bildlösa inlägg kan vara tråkiga så här är en söt bild på min vän Emelie:



GLHF!


alla goda ting är tre

Natten blev inte så lång för jag visste inte vad jag ville kolla på efter 2 and a half men. Men! jag har hittat dom två första avnitten i säsong 3 av serien glee. Så nu blir det lite serie tittning!

Saker som hänt som jag inte orkar skriva om egentligen:
- Jag har färgat håret lite rödbrunt och det blev fläckar så jag måste färga det EN GÅNG TILL!
- Nelly har börjat sälja dyrare skor? Så nu måste jag punga ut nästan 800 spänn för att få dom HÄR skorna på posten. Tror inte det va!
- Jag har lyckats gjort så att jag får ont i käken när jag käkar (haha!). Årets sista fotbollsmatch spelades och jag drar iväg en boll det hårdaste jag kan men lyckas träffa en motspelare som står en halv meter i från mig, och jag får sedan tillbaka bollen på käften... Så nu sitter jag här med ont i käften helt enkelt!

Nu Glee!

GOOD LUCK HAVE FUN!


Välkommen till min nya blogg!

och försök att inte dö på vägen.

Klockan börjar närma sig två, och skulle jag bry mig om att vakna tidigt imorgon så skulle jag nog sova vid den här tiden...
Men jag bryr mig inte ett dugg, så den här kvällen/natten spenderar jag framför datorn där jag kollar serier. Har precis kollat klart på gossip girls första avsnitt ur säsong fem. Jag är helt såld återigen, och tror det kommer bli en grym säsong fem!

Nu ska jag fortsätta min serienatt genom att kolla på andra avsnittet av 2 and a half men med Ashton Kutcher.



Good Luck Have Fun!


RSS 2.0